tirsdag den 2. september 2014

Ny lov vil forbyde kvinder i dansk politik



Efter at vi har haft nogen uheldige kvindelige individer I dansk politik som eksempelvis Pia kjærsgaard og Helle Thorning, har man nu i flere af de store danske partier besluttet at man ikke længere ønsker at støtte kvindelige kandidater. Faktisk taler man om at gå sammen på tværs af regeringen, og lave en lov der direkte forbyder kvinder i dansk politik…..

Er du forarget og vil du dele dette oplæg på facebook, eller har du tidligere delt denne type indlæg, så har du deltaget i udbredning af digital Simon Spies markedsføring.

En af parametrene som google holder øje med, er dine aktiviteter på de sociale medier. Er du meget omtalt med link m.m. på linked-in, facebook, twitter m.m. så antager google at du er en som folk taler meget om, og derfor får du højere page rank på google. Poster du noget folk griner lidt af eller syntes er sjov, så er der lidt aktivitet. Men poster du i stedet noget som virkelig forarger folk, så er der rimelig stor sandsynlighed for at folk blander sig i debatten og deler dit indlæg, og dermed får du højere rank hos google.

Dette er jo i virkeligheden ikke så langt fra hvad Simon Spies var god til. Historien om alle hans morgen bolle damer, eller historien om dengang ham betalte en mor 10000 på hendes datters 15 års fødselsdag for en hygge stund med datteren,  er kun få af de ting som gjorde ham både elsket og hadet i pressen. Man kan mene om ham hvad man vil. Men man kommer ikke uden om at alle ved hvem han er. Og i min verden var en af de bedste i dansk historie til alternativ markedsføring. Ene og alene ved at være god til at gøre opmærksom på sig selv. Lidt den samme filosofi som bliver iagttaget af google.
Derfor kan nutidens gorilla markedsføring i nogle tilfælde betegnes som digital Simon Spies markedsføring. Deler du dette indlæg er du faktisk også med til at give os en højere page rank hos google :-)

1 kommentar: