søndag den 26. januar 2014

Åbning af nye webshop blev fejret

Så skete det endelig. Fredag d. 24. åbnede vores nye webshop kontorartikler.nu officielt. Åbningen blev fejret med en lille intern reception for personalet. Samtidig med at shoppen blev åbnet, lod direktør Jens Friis Felber proppen springe på chanpagnen. Da der desværre ikke forefandtes andet end kaffekopper på lageret, blev champagnen serveret i disse.


Pickandpack har store forhåbninger til denne nye shop. Egentlig er udvalget af produkter ikke så meget anderledes end udvalget på billigEmballage.dk. Men istedet for at have fokus på emballagen, vil vi på den nye shop have større fokus på salg af kontorartikler. Emballage vil deraf blive trukket lidt i baggrunden på den nye shop.

Formålet er at vi kan fokusere på end helt anden målgruppe end vi gør på billigEmballage.dk hvor e-handlende og mindre virksomheder er i fokus. På den nye shop vil vi istedet fokusere mere på desideret kontor virksomheder, som ikke nødvendigvis har det samme behov for emballage. Endvidere vil udvalget af kontorartikler vokse på den nye shop. Vi har allerede super gode leverandør aftaler på plads, og det er væsentlig nemmere at forhandle de korrekte priser hjem, når leverandørerne kan se at vi holder fokus på kontorforsyning. Dette vil på længere sigt også komme vores kunder til gode på billigEmballage.dk

Vi ved godt at vi ikke kommer til at omsætte de store beløb fra dag et. Nu skal vi først igang med at lave on-page SEO og link building, og så håber vi at vi i løbet af efteråret vil kunne se et stigende salg på den nye shop. Vi er dog stolte over at vi allerede fra dag 1 at kunne præsentere mere end 1000 varenumre på den nye shop. Vi glæder os rigtig meget :-)

1 kommentar: