mandag den 6. oktober 2014

Vi drømmer ikke kun om emballage

Her bare et lille indlæg om hvad vi går og drømmer om. Man kunne jo godt foranledes til at tro at vi udelukkende kun drømmer om papkasser og emballage, men vi drømmer skam også om mange andre ting. For tiden drømmer vi for eksempel om snart at finde et andet sted at have vores firma. I øjeblikket har vi lejet os ind i nogle gamle erhvervs lokaler. Det er som sådan fint nok, men vi er ikke altid enige med vores udlejer. Og der er mange ting vi godt kunne tænke os at ændre på bygningen.

Derfor går vi lidt og drømmer om at flytte til nogle andre lokaler der er lidt mere ideelle, og forøvrigt ligger noget tættere ved vores bopæl. Derfor går vi for tiden og drømmer lidt om lokalet på billedet.


5 kommentarer:

  1. Mon ikke vi alle går og drømmer om nye vilkår for vores virksomhed.

    SvarSlet
  2. Bygningerne ser flotte ud, men hvorfor vil I gerne flytte? Er det ikke bedre at leje end at købe noget?

    SvarSlet
  3. Hej Anonym
    Det kan du have ret i, det er der også mange der spørger om. Især bank folk :-) Men efter vores beregninger så er det faktisk en god investering at købe selv. Hvis vi bliver boende samme sted de næste 10 år, så vil vi have overskud på at eje den selv :-)

    SvarSlet
  4. Lægger specielt mærke til din kommentar om "hvis vi boende" - Hvordan kan du med nogenlunde sikkerhed vide hvordan din virksomheds behov ser ud 10 år efter et køb?
    Det er vel derfor "bankerne" som du skriver stiller spørgsmål til køb af bygningen?

    SvarSlet
  5. Det ved vi heller ikke med sikkerhed, og det kan jo være vi bliver fanget i den. Men der skal ikke ret mange års afbetaling til før det giver en god business case at købe. Især i de her tider hvor tomme erhvervsbygninger kan realiseres for forholdvist lav pris.

    SvarSlet